PVC PROZORI ugradnja, zamena i popravka

 

pvc prozori, vrata, ugradnja i popravka prozora
Telefon: +381605702740

PVC prozori

PVC PROZORI PVC PROZORI PVC PROZORI PVC PROZORI

PVC PROZORI

PVC prozori, ALU prozori, vrata i ostala stolarija, servis i proizvodanja - širok asortiman u SIMMONT DOO. Prozore radimo po standardnim dimenzijama, kao i po specifičnim zahtevima kupaca. Naše proizvode karakteriše visok kvalitet izrade i estetski zaobljene linije profila, u koje se ugrađuje visokokvalitetan okov.

DODATNA OPREMA PVC I ALU STOLARIJE

Fiksni komarnik, rolo komarnik, pijete za balkonska vrata, vrata komarnika, roletne ...

Šta je ono što nas preporučuje:

  • Garancija koju dobijate uz svaki nas proizvod.
  • Dugogodišnje iskustvo, kvalitetan materijal.
  • Visok kvalitet izrade i uslužnost.
  • Odgovoran pristup poslu i kupcu.

Na tržištu građevine u Srbiji, u sektoru prozora i vrata postoji dosta neproverenih PVC profila i uvozne gotove PVC stolarije za koje ne postoji garancija kvaliteta sem činjenice da su jeftini. Mi smo se opredelili da beskompromisno držimo do kvaliteta repromaterijala sa kojim radimo već dugi niz godina, a da cenu pvc stolarije učinimo pristupačnom našem tržištu.

.

PVC PROZORI I VRATA

Proizvodimo PVC prozore i vrata kao i drugu stolariju vrhunskog kvaliteta po povoljnim cenama. Od samog početka sarađujemo sa nemačkom kompanijom INOUTIC koji su naši snabdevači PVC profilima i možemo se pohvaliti titulom njihovog najboljeg kupca na teritoriji Srbije. SIEGENIA AUBI je nemački brend koji je naš snabdevač okova i koji dugo postoji na našem tržištu i uvek je operativan kada je u pitanju servis i rezervni delovi.

Aluminijumska stolarija koju plasira naša firma izrađuje se od AL profila grčkog proizvođača ALUMINCO i ALUMIL II nemačkog proizvođača SCHUCO u zavisnosti od traženih sistema (prozori, vrata, alumiijumske fasade, sistem AL-drvo, pregrade itd).

Roletne su proizvod koji prati prozore Ili su sastavni deo njega te ih stoga možemo podeliti na roletne sa spoljnom i unutrašnjom kutijom, kao i na one sa aluminijumskim i pvc zastorima.

Naš pogon za proizvodnju termopan stakla u mogućnosti je da snabdeva kupce različitim vrstama stakla u termopanu (obično 4mm-6mm, niskoemisiono staklo, stopsol, sigurnosno-pamplex, kaljeno itd.) a u proizvodnji koristimo staklo AGC Glass poreklom iz Belgije.

Komarnici su proizvod koji imamo u nekoliko različitih kategorija fiksni, rolo komarnici i plisse odnosno klizni komarnici.

U prodaji možemo ponuditi širok izbor drvenih sobnih vrata od medijapana presvučena melaminskom ili CPL folijom.

KONTAKT


PVC PROZORI
SIM MONT DOO

+381.60.570.27.40
+381.64.170.27.40
info@pvcstolarijabg.com

 

KONTAKT FORMULAR
Vaš email:
Ime:
Poruka:
Upiši kod:
Captcha